am cumparat un autoturism din sibiu de la o persoana fizica , dupa hartiile prezentate si spusele vanzatorului acesta avea an fabricatie 2006 era euro 4 si avea 121000km . la r.a.r sa dovedit a fi an fabricatie 2003 , euro 3 si 180000km rulati. este inselaciune si daca da cum pot recupera diferenta de valoare . mentionez ca am incercat pe cale amiabila fara nici un rezultat
Din mesajul dvs rezulta clar ca a-ti depus plangerea penala.Pentru evitarea existentei a 2 actiuni cu acelasi obiect si aceleasi parti,este de preferat sa asteptati concluziile cercetarii penale,care eventual poate determina vanzatorul sa constientizeze interesul dvs pentru repararea prejudiciului suferit,sens in care acesta poate sa-si achite pretentiile solicitate
Nefiind autoritatea pe care ati investit-o cu responsabilitatea cercetarii si solutionarii plangerii dvs ,este greu a ne pronunta.
De regula ,Ministerul Public prin parchetele zonale,comunica inregistrarea cauzei in termen de 30 de zile,dupa cum obliga OG 27/2002.
Concluzia finala a autoritatii in drept ,respectiv solutia IUPsau NUP,eh ,aici aveti de asteptat;este campanie prezindential,urmeaza vacanta ,asa ca nu va puneti sperante pentru anul acesta .
Veti fi informat despre demararea cercetarilor,cand veti fi solicitat pentru audieri la politie
am fost invitat la audieri impreuna cu vanzatorul care sa angajat sa plateasca prejudiciul in schimbul declaratiei ca am recuperat prejudiciul sper sa primesc banii. poate sa scape fara cazier? multumesc
Taxe judiciare
doudou
Doresc sa dau in judecata pe cineva care mi-a dat cecuri fara acoperire(penal) . Ce taxe trebuie sa platesc?
Taxele sunt functie de suma datorata de partea ... (vezi toată discuția)