buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e k? ,si care este suma care as putea sa o cer daca ne impacam la politie?
Da am prezentat toate actele la spital s au facut si fotografii.....................si ce nu inteleg este de ce politistul a spus ca nu pot cere o reevaluare a certificatului.........un avocat a zis ca se poate ?
Certificatul medico-legal are valoarea unui raport de constatare.
Aveti dreptul sa contestati concluziile CML si sa solicitati efectuarea unei expertize.
Inteleg ca dosarul este in cercetare la politie. Solicitati in scris la politie/ parchet, cu nr. de inregistrare/ data, efectuarea unei expertize medico-legale.
Pentru cele 4 saptamani in care ati purtat atela nu ati primit concediu medical de la spital ? Daca da, perioada respectiva se poate considera suplimentara celor 10 zile primite de la IML pentru agresiune.
Despre iml
Popesku
Buna ziua , supun atentiei urmatoarea situatie :
- o persoana se deplaseaza pe o strada iar un caine cu stapan iese dintr-o curte si se repede la persoana ... (vezi toată discuția)