avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conditii de intrunit pentru neacordare prioritate de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conditii de intrunit pentru neacordare prioritate de trecere pietoni

Am fost sanctionat contraventional pentru neacordare prioritate de trecere pietoni pe zebra.Militia a depus prin intampinare cd cu filmarea care mie nu mi-a fost comunicat .
1.prin raspuns la intampinare pot cere sa obtin o copie a cd-ului inainte de primul termen sau trebuie sa fac aceasta ca cerere prealabila la primul termen ? (ideeea e ca vreau sa studiez cd-ul inainte si nu in sedinta de judecata in 10 secunde) .
2.daca primesc cd-ul la ce trebuie sa fiu atent ? Trebuie ca pietonul respectiv sa fie pe banda mea de mers inainte de patrunderea auto in intersectie si de asemenea sa nu opreasca sa sa-si modifice viteza de deplasare ca urmare a manevrei mele sau nu ?Multumesc pentru raspunsul la cele 2 intrebari !
Cel mai recent răspuns: Ivico , utilizator 22:35, 28 Ianuarie 2020
Buna seara Florin111,

Am gasit aceasta discutie dupa ceva timp si sunt foaaarte curios cum a decurs contestatia.
Puteti spune in cateva vorbe ce s-a intamplat?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere pemis de conducere - neacordare prioritate trecere de pietoni niculaucarmen niculaucarmen a fost retinut permisul de conducere si a fost intocmit un proces verbal pentru urmatoarea situatie: soferul unui autoturism se afla pe banda 2 de circulatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională. cum s-o formulez ca să-mi pot recupera permisul? Florin111 Florin111 Scuze ca revin cu postul ,dar vreau sa inteleg mai bine cum imi formulez plangerea contraventionala .Am fost sanctionat contraventional pentru neacordare ... (vezi toată discuția)