avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori care nu vor sa mearga cu tata!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori care nu vor sa mearga cu tata!

In urma divortului, tatal are dreptul la doua saptamani sa ia copiii minori, etc! Copiii (8 si 10 ani), nu vor sa mearga! Asta si datorita comportamentului tatalui, etc! Cu toate astea, face reclamatii la politie iar mai nou doreste schimbarea domiciliului copiilor la el! A venit cu asistenta sociala acum 2 saptamani, care s-au convins (zic eu) ca minorii nu vor sa mearga, iar astazi cu politia. Ce urmeaza?
Cel mai recent răspuns: Ion129 , utilizator 19:31, 23 Iunie 2022
Sunt tata de al doilea, tatăl ei biologic pana la vârsta de 8,9 ani na știut de existenta sa na dorit pana când am apelat la test de paternitate, sa dovedit în instanta ca e copilul lui plătește pensie alimentara, și acum cere vizita chear de minoru nu dorește prezenta lui eu o cresc de la vârsta de 4 ani, copilul nu a împlinit vârsta de 10 ani sa poate fi audiata, cum poate ca legea s-o pedepsească pe mama pe caz penal dacă nui acorda vizita tatălui, eu țin sa cred ca poate schimba soarta copilului ideile formate deja, poate copilul sa capete traume va dați seama după 9 ani s știi ca ai alt tata inafara de mine, poate fi cumva copilul imfluentat fie negativ fie pozitiv, doar ca nas dori sa schimbe aspectu acestui copil eu îmi iubesc copilul și nas dori sa fie influențat prin lucruri materiale, cum pot sa schimb situația aceasta ca tatăl biologic sa nu aibă dreptul la vizita pana ce copilul sa fie audiat în prezenta unui psiholog, pana când copilul împlinește 10 ani sa evitam cazul penal care a fost înaintat de către secția respectiva din comuna respectiva, doar pt respingere de vizita,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)