avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marijuana

Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si fiind sub influenta alcoolului cred ca am spus prostii acolo si am dat din greseala un nume al unui prieten de al meu care nu are nicio treaba cu povestea aceasta. Tigara provenea din vama veche cand eu cu grupul meu am fumat si tipul doar mi-a pasat tigara dar nu am cumparat o de la el sau ceva... habar nu am cine a cumparat o, la mine doar a ajuns si am tras si eu cateva fumuri si nu am mai putut asa ca am bagat o in ghiozdan si am uitat de ea acolo de a fost gasita de politisti. Acum sunt chemat sa dau declaratii din nou. Daca ma puteti ajuta cu niste informatii cu ce o sa se intample si ce sentinta o sa primesc. Va multumesc!
Tin sa precizez ca nu sunt consumator, a fost prima data in vama veche si am vrut sa vad cum este.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:30, 27 Noiembrie 2017
Mai am o mare problema.. data la care sunt chemat este fix cand am un examen important la facultate. Am vreo posibilitate sa reprogramez?
Incercati sa luati legatura cu procurorul, vedeti ce spune.
Un prim pas, din partea dvs. ar putea fi sa respectati programarea in fata procurorului, in ziua si la ora fixata. Cu siguranta, declaratia dvs. va fi comparata de procuror si cu ce vor declara prietenii dvs., din grup (probabil vi se va cere sa nominalizati) referitor la modul cum s-a pasat tigarea.
Ar fi bine sa va interesati la facultate daca puteti sustine examenul, eventual cu alta grupa.
Se poate reprograma audierea daca aveti examen în ziua audierii.
Aceasta este cea mai mică problemă pe care o aveti în cazul dvs.

Procurorul o sa inteleaga si o sa va audieze în altă zi dar sa il anuntati din timp ca sa nu il incurcati ca este neplăcut sa te simti încurcat...si daca începeți rau...
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri Cristi Dumitrescu Cristi Dumitrescu Buna ziua, am fost chemat la politia judeteana in judetul meu in calitate de martor in vederea consumului de droguri, acolo am fost audiat si am recunoscut ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)