avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Divort cu minori program vizita
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 29 Noiembrie 2017
Cel mic are un an jumate si al doilea trei ani,cum se aplica programul in situația aceasta ,doresc implicare in educația si creșterea lor,nu ma privește viața ei
Daca aveti probleme va trebuie hotărâre judecătorească ca sa nu așteptați până se termina divorțul.
Aveti dreptul de a apela la avocat ca sa va faca demersurile necesare în noul proces care va fi necesar.
Mulțumesc pentru răspunsuri,am discutat cu mama copiilor despre vizitare mi a răspuns ca se poate la program standard ,întrebare următoare ar fi cum
Pot proceda i pot lua de la grădinița sa îmi petrec un Weekend cu ei sau ceva de genul pana la stabilea unui program de către autorități sau nu am dreptul m a amenințat ca nu am voie si îmi pierd dreptul la vizitarea copiilor
Va trebuie obligatoriu hotarare judecatoreasca pe ordonanta presedintiala.
Sunt atat de legati de mama incat fara sa vreti foarte probabil mama va trebui sa se ocupe si ea de programul de vizita.
Doar sa ii luati la domiciliul dvs. ar degreva-o de deranjul aferent dar probabil ca nu va dori asa.
O sa aveti un proces foarte dificil.
Trebuie foarte bine gandit cum sa va judecati inainte de a deschide procesul.
Daca va permiteti sa angajati avocat va poate ajuta foarte mult.
Am sa discut cu un avocat din zona mea ,mulțumesc deci concluzia nu i pot vedea Pana la o decizia autorităților ? Precizez ca dosarul este deschis am făcut întâmpinare la pretențiile ei,una cere si spune si alta face,dorea custodie comuna să ne implicam reciproc acum
Este confuza
Am sa discut cu avocatul mulțumesc

Alte discuții în legătură

Program vizitare copii bercioiu bercioiu Buna ziua! Sunt proaspat divortat, mi s-a stabilit o pensie alimentara in raport cu salariul minim pe economie...vre-o 100 lei... In fapt duc copiilor peste ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face pentru schimbarea practicii judiciare in cazul incredintarii minorilor intre 2 - 10 ani?? KENNSO KENNSO Astept propuneri fata de felul cum sunt judecate aceste spete. Doresc sa ne implicam cu toti in schimbarea acestei stari de fapt, a acestei practici de a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori edi0220 edi0220 Buna seara, Inca nu am depus actele de divort, urmeaza saptamana care vine. Intre timp copii sunt cu sotia, la tatal ei. Copii sunt minori, am fost activ in ... (vezi toată discuția)