avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Vreau sa stiu ce e de facut in cazul in care fosta sotie tunde mereu fetita in varsta de 3 ani foarte scurt(baieteste) eu ca tata ce pot face nefiind de acord? Tin sa subliniez divortul s.a terminat am obtinut custodie comuna dar eu nu am mai nici un drept din ce spune ea ( la gradinita unde vrea ea , la medici unde vrea ea si lista poate continua). Poate pare o pb destul de minora faza cu tunsul dar daca as posta o poza ati vedea exact ca nu sunt nebun. Va multumesc. Sper sa primesc un raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
Octavian S., utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 20:28, 4 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate user, dvs stiti cel mai bine amanuntele, dincolo de ceea ce, pe drept cuvant, ati impartasi pe forum, sau ceea ce reprezinta amanuntele acelea care fac "muzica". Mi-e greu sa cred ca o mama ar dori sa-si sluteasca fetita, dar ma rog, "diversitatea" e maxima. Trebuie sa cantariti singur daca chestiunea cu tunsul e intr-o linie generala de ne acceptare a parerilor dvs sau e doar o chestiune izolata. Apoi tot dvs stiti cel mai bine, daca e un lucru pe care il puteti trece cu vederea, daca exista in rest comunicare, sau daca, din contra, face parte dintr-un nesfarsit sir de lucruri asemenea. Sa faceti o sesizare, o plangere, o cerere e in principiu usor. Acest demers insa duce arareori, zic eu, la rezolvarea conflictului si mult mai des la escaladarea lui. Veti ajunge, eventual, sa o tineti din plangere in plangere. La un moment dat poate veti obtine si sa vi se dea dreptate. Intr-un eventual razboi insa veti pierde contactul cu copilul si o veti ostiliza de tot pe mama si asta nu stiu daca pe termen lunga va va ajuta. Orice castig de cauza veti obtine, ea nu va tine loc de copil. Mai incercati odata sa identificati ce are in minte mama, ce argumente are ea, caci altfel nici nu stiti ce sa combateti.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
proastasatului, utilizator
Stimate domn, trebuie sa dau dreptate doamnei care a postat inainte.
Cat despre gradinita, medici si altele, e foarte simplu sa va exercitati autoritatea.
Nu are cum sa inscrie fetita la gradinita fara acordul dumneavoastra. acum e acolo insa va veni momentul sa o duca la scoala. Nu va putea face asta din nou, fara acordul dumneavoastra pe care daca nu il va obtine va fi nevoita sa il suplineasca in instanta.
Cel mai bine ar fi sa vedeti mai departe de ce se intampla.
Daca fetita e sanatoasa, multumita chiar si asa tunsa, eu zic sa nu va agitati. fiecare isi cladeste propria relatie cu copilul. Daca mama o traumatizeaza doar pentru a se razbuna pe dumneavoastra, atunci in timp relatia dintre ele doua se va subrezi.
In momentul acesta bucurati-va de copila si dati ignor unei persoane frustrate care reuseste sa-si exercite controlul intr-un singur loc, la copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului andreea ionita andreea ionita BUna ziua! Sunt tatal unei fetite de aproape 3 ani, care locuieste cu mine de cand mama ei a parasit-o, acum 9 luni. Cand am decis sa ne despartim, am hotarat ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita chico_malo chico_malo buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)