Buna ziua ....sunt acuzat de complicitate la un furt ....sa constat la descarcare ca lipsesc 4 pal din 10 incarcati de mine . Eu am incarcat din franta apoi am dormit o noapte intro parcare securizată din franta am lasat remorca in belgia unde un alt coleg a preluato si a duso la descarcare a doua zi unde sa vazut ca lipsesc cei 4 pal. La mine nu sa vazut nimic sau simtit nimic si firma mea ma face acuzat de complicitate . Cica politia din franta si firma de asigurari fac ancheta ai urmeaza sa imi ieie si mie declaratii deja a trecut 10 zile de la furt. Nu stiu ce sa fac ,cum sa procedez , vreau sa plec acasa in romania sunt traumatizat de firma mea pt ca daca nu gaseste vinovatul ei vor trebui sa platesca. Firma mea arunca totul asupra mea sa scape de platirea furtului.
Multumesc
Pt ca firma mea ma amenința cu relatii si zice ca cine ma va crede ceea ce spun eu ....va mulțumesc sper sa ies cu bn si din asta
Astept sa vina asiguratori sa ma investigheze si apoi politia .
Vine cu Cine, domnule Mihail? Cine e mai presus de voința legii?
Cum adică să vă sperie [ei pe Dumneavoastră], când sunteți Nevinovat? Păi și când sunteți vinovat, ce faceți, vă transformați mai mult de-atât?
Ce pot să constate sunt Doar evenimente cu dumneavoastră pe care Nu le pot corela unui motiv, devenind incriminante.
Eu aș păstra evidența corespondenței cu ei, sub Orice formă, ''Call recorder'', text și scrisori-e.
Furt din masina
ovi_18
Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat ... (vezi toată discuția)