Ca sa aflam conturile tatalui nostru care a decedat , de la banci(daca are ori nu conturi ) a trebuit sa mergem la un notar. Aici am platit o taxa si ni s-a spus ca vom avea raspunsul de la banci in jur de 3-4 saptamani. Am primit intradevar raspunsurile ,dar noi ne asteptam sa vedem extrasuri de cont ,nu confirmari ca are ori nu ! Acum stim unde a avut ,dar cum putem intra in posesia extraselor de cont ca sa vedem ,tinand cont de faptul ca noi suntem mai multe surori si inca nu am facut succesiunea ,tocmai de aceea am cerut notarului acest lucru ,insa raspunsul nu a fost acela pe care l-am fi dorit ( adica extrasele de cont ,pe noi asta ne intereseaza momentan ,deoarece exista suspiciuni in vederea acesor conturi )Cum putem afla acest lucru ,fara sa fi facut inca succesiunea? Va multumesc!
Noi dorim extrasele de cont deoarece raspunsurile de la notar ,au venit pe zero sa zic asa ( am cerut notarului ca verifice unde are conturi ).Adica el a avut o suma destul de mare in conturi insa acei bani nu mai exista,conturile fiind pe zero !Noi dorim sa vedem cine s-a folosit de ei si c cerem extrasele de cont
In certificatul de mostenitor, la rubrica "masa succesorala", este mentionata suma exacta si banca unde se afla.
Mentionarea sumei se face in baza unui extras de cont.
Banca v-a eliberat un extras de cont cu suma de..., , apoi ati dezbatut succesiunea si acum solicitati eliberarea banilor, iar cei de la banca va spun ca de fapt suma nu exista. Eu asta inteleg.