avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 DOSARE PENALE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 DOSARE PENALE

Am condus cu un permis provizoriu 1 an si cativa luni( permis provizoriu este un fel de permis care se conduce cu el in Anglia cu o persoana care sa aiba permisul obtinut de minim 2 ani in masina) am condus cu acest permis provizoriu aici in romania nu stiam ca este ilegal am presupus ca este UE si am voie sa conduc in orice tara europeana in aprilie 2017 ma oprit pentru radar viteza de 67 km unde aveam voie 50 +10 peste viteza regulamentar. mie sa intocmit un dosar penal ca am condus cu ala si nu am voie cu el pe teretoriul romaniei. acum dupa cateva luni mam trezit cu inca un dosar penal bazat pe o amenda din 2016 ca am condus si atunci cu el. PAI AM CONDUS CU EL CA AM FOST OPRIT DE MULTE ORI DE POLITIE SI NU A ZIS NICI UN POLITIST NIMIC SI MAU ASIGURAT CA E OK CE FAC. a trecut deja 8 luni si inca nu am facut nici un pas. nu stiu daca am eu vina sau nu? ca de ce miau facut dosar daca in 2016 am fost amendat si era ok sa conduc de ce nu ma informat. CE SA FAC IN CAZUL MEU ?
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
Dogan Berkay, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dogan Berkay , utilizator 10:55, 7 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La ce va referiti prin condamnate daca puteti explica mai exact

Condamnate la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.

Am înțeles sper sa nu fie cu închisoare
Daca nu sunteti recidivist, cu executare, nu o sa fie.

Nu am mai avut nici o problema cu absolut nimeni înainte nici dosar absolut nimic e prima chestie urâta care dau de ea

Avocatul meu zice ca e șansa 1% sa fie cu închisoare încă nu am mers la audiere, ca am mai avut el cazuri de unu băut și fără permis la volan și nu a făcut pușcăria, și unu faa permis și a făcut accident și tot nu a intrat la puscaria. Ce părere aveți despre asta ? Sau despre ce zice avocatul. S-ar putea sa fac pușcăria pentru o eroare ca asta? Și nu am înțeles cuvântul recidivist. Va mulțumesc astept.
Daca aveti avocat, ascultati ce va spune, el cunoaste dosarul dvs si stie cel mai bine.

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)
Am mers in uk in perioada suspendarii permisului Cristynaaaa Cristynaaaa Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati daca se poate .... am condus in uk in perioada care eram suspendat 6 luni si m-au oprit , precizez ca permisul era de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal AlexB1993 AlexB1993 Buna ziua , am fost prins conducand un autovehicul , 300 de metrii , prins de catre politie si intocmit dosar penal , alcolemie zero , ce pot patii? Sa ma ... (vezi toată discuția)