avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renunțarea la cercetarea disciplinară. Cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renunțarea la cercetarea disciplinară. Cum se anunță angajatul că nu va mai avea loc?

Buna ziua ! As vrea sa stiu care este procedura normala si legala prin care un angajator isi anunta salariatul ca cercetarea disciplinara (care trebuia ar trebui sa aiba loc peste un anumit timp) s-a anulat sau nu se mai tine ? Mai exact. In urma cu cateva zile am primit o convocare la o cercetare disciplinara care ar urma sa aiba loc peste cateva zile. Am fost la birourile firmei, am vorbit cu cineva din conducere, au spus ca vor vorbi cu patronul si imi vor spune cum se rezolva lucrurile. Azi am vorbit din nou cu unele persoane din conducerea firmei si mi-au spus ca au vorbit cu patronul si ca ma pot duce la lucru, in mod normal. Ei au spus prima data ca nu ma pot duce la lucru pentru ca sunt cercetat disciplinar. Cercetarea urmand a avea loc, deci nici vorba de cercetare pentru ca ea inca nu a avut loc. Dupa aceea, altcineva din firma, adica seful de departament mi-a trimis un mesaj pe telefon si mi-a spus ca ma pot intoarce la lucru peste cateva zile (eu acum fiind in concediu) in programul meu normal si ca nu mai trebuie sa ma duc la acea Cercetare disciplinara care ar trebui sa fie saptamana viitoare. Vreau sa stiu daca nu cumva trebuie sa-mi trimita o notificare acasa, prin posta, pentru a ma informa legal despre acest lucru ? Pentru ca notificarea pentru convocare la cercetarea disciplinara am primit-o. Eu cred ca asa trebuie procedat si in cazul in care anulezi o cercetare disciplinara care urmeaza sa se desfasoare. Nu ? Nu vreau sa ma trezesc dupa aceea cu probleme legate de faptul ca eu nu m-am prezentat in data si la ora anuntat pentru acea cercetare si sa mi se desfaca contractul de munca. Acest lucru fiind singurul motiv, al lor, sa imi desfaca contractul de munca, restul acuzelor fiind fara temei si nereale si fara probe clare in acest sens. Am vorbit cu ei despre acest lucru si si-au dat seama ca nu prea aveau cum sa se lege de acele lucruri. Astept raspunsuri serioase din partea dumneavoastra. Noroc mult tuturor avocatilor amabili si interesati sa raspunda pe acest forum, tuturor mesajelor trimise de oameni ! Multumesc foarte, foarte mult. :)
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ex.spirit99 , utilizator 12:38, 13 Decembrie 2017
Am fost sunat, azi, de persoana insarcinata cu acea cercetare si mi-a spus ca ma pot intoarce la lucru in programul meu normal si atunci cand ma voi intoarce, seful de departament al locatiei unde lucrez imi va aduce un model tipizat si dupa aceea eu sa scriu o declaratie in care eu nu voi avea abateri disciplinare si ca nu mai trebuie sa ma duc la acea cercetare pentru ca in baza acelei declaratii date de mine se va scrie un proces verbal in urma caruia se va rezolva cercetarea disciplinara. E ca si cum eu as fi fost la cercetarea disciplinara si asa s-a rezolvat problema, nu ? Este o procedura buna ? Se poate rezolva si asa o astfel de problema ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere? maria3000 maria3000 Buna ziua tuturor!!! Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema pe care am incercat sa o rezolv singura dar nu am reusit: patronul meu doreste sa inchida doua ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz maddie maddie Buna ziua! As avea si eu nevoie de cateva informatii. Mi-am dat demisia de la locul de munca, fara preaviz, conform art. 79, alin. 8 din Codul Muncii. Cererea ... (vezi toată discuția)
Cercetarea prealabila - dreptul muncii tres_jolieee tres_jolieee buna. vreau sa va intreb: unui salariat i s-a desfacut disciplinar contractul individual de munca. invitatia la cercetarea prealabila s-a formulat in scris ... (vezi toată discuția)