avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt șantajat cu un contract fals de prestări ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt șantajat cu un contract fals de prestări servicii. Ce pot face ca să scap de amenințările și pretențiile clientului?

Cateva sfaturi ba rog frumos ,Anul acesta in vara am fost contactat de cineva sa ii renovez apartamentul ,am mers la el am discutat pretul si ceea ce este de facut ,dupa ce am ajuns la o intelegere m-am apucat de treaba ,tin sa precizez ca i-am incheiat un contract de pe o firma care nu mai este activa ,doar ptr. ai da incredere persoanei respective ca nu ii iau avansul de 1000 lei si ma fac nevazut ,in acelasi timp l-am intrebat daca are nevoie de factura si chitanta iar el mia zis ca nu . M-am apucat de treaba ,pe parcurs a mai cerut multe prestari si modificari in acel apartament iar ca si pret manopera a ramas acelasi ,dupa ce am terminat a venit si sa uitat in apartament si a zis ca este bine ,ca dupa o saptamana jumatate sa ma sune si sa imi zica ca ori ii dau factura si chitanta ori ii dau 700 lei . daca nu merge la politie , Tin sa precizez ca mi-am terminat treaba ,ba mai mult i-am facut mai multe decat ne intelesesem la inceput . Ce pot face sa scap de amenintarile lui ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: bojinca@gmail.com , utilizator 09:12, 15 Decembrie 2017
Sunt de acord cu petrucelmare, sunteți vinovat şi dacă nu ajungeți la o înțelegere, nu e bine. În momentul când cădeți la un acord, vă recomand sä-i cereți contractul înapoi (originalul), altfel vă poate şantaja în continuare.
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
bojinca@gmail.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, plangere penala. stefan.smarandache stefan.smarandache Buna ziua. In urma inceperii unei colaborari cu o persoana pentru o platforma IT, si o discutie initiala cu ceea ce trebuie sa contina platforma, primesc un ... (vezi toată discuția)
Asa zisul asociat sau angajator stefanlau stefanlau buna ziua! Am inceput in anul 2014 in luna martie sa lucrez ca agend vanzari,intr-un domeniu nou si anume vanzare tigla metalica. Am stat la aceasta firma ... (vezi toată discuția)
nerecunoastere primire pret ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,am din nou nevoie de ajutorul dvs.am schimbat acoperisul la casa cu o firma din turda,nestiind ca sunt romi,nu asta ma deranjeaza,insa pana la ... (vezi toată discuția)