avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul rutier

Am avut alcoolemie 0.38. Risc dosar penal? Va rog. Numele nu reflecta realitatea. Nu ma lasa sa pun un nume. Nu sunt fata. Precizez ca nu-mi pasa de permis. Nu doresc dosar penal.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Tudor Elena26, utilizator
Nu am solicitat eu. Stiind ca am gresit m-am comformat legislatiei. Condamnat penal este egal cu pierderea locului de munca. M-ai rau de atat numai exista nimic. Va multumesc
Legislatia nu va obliga la prelevarea de probe biologice in situatia in care alcoolemia din aerul expirat nu depaseste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Este posibil ca dvs sa nu fi inteles exact valoarea pe care ati avut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru alcool GabrielMihai18 GabrielMihai18 Buna seara, acum vreo 2 luni am facut accident cu un alt autovehicul, nefiind vinovat eu. Dupa testare cu aparatul Drager mi-a iesit o alcoolemie de 0,29 ... (vezi toată discuția)