avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită pensie de întreținere. Cum e ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită pensie de întreținere. Cum e posibil, dacă sunt cu plata la zi?

Este legal si se poate infiinta o executare silita pentru pensia de intretinere care urmeaza a fi platita de la data curenta pana la majoratul copilului? Mentionez ca platesc pensia de intretinere benevol in contul bancar pus la dispozitie de mama copilului, iar plata pensiei este la zi.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:52, 10 Octombrie 2019
Am facut contestatie la executarea silita, am anexat si copie la dosarul de judecata dupa dosarul de executare silita si cu toate astea instanta nu mi-a dat castig de cauza anuland contestatia la executare. Nu inteleg din moment ce am dus toate problele prin care am demonstrat ca am fost la zi cu toate platile, am pierdut procesul?
Au trecut doi ani de la executare, nu cred ca mai are rost discutia, trebuia vazut titlul executoriu, interpretat etc. E tardiv acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara student vikiniculae64@yahoo.com vikiniculae64@yahoo.com Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema: unde ma pot adresa si cu ce documente, daca fostul sot a iesit la pensie pentru limita da varsta si exista o ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Loredana_84 Loredana_84 O salariata plateste pensie alimentara - prin mandat postal, nu ii facem poprire asupra salariului. In plus, firma la care e angajata, a primit o adresa de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o mama obtine prin hotarare judecatoreasca plata de catre sot a pensiei de intretinere pentru minorul incredintat in urma divortului din anul 2010.Din martie ... (vezi toată discuția)