avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce fel de motiv este
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce fel de motiv este

intr un proces la fond judecatorul a incalcat art244 al 1 pct 2 este aceasta un motiv sa cer in apel pt ca la fond mi s a respins actiunea fie rejudecarea si trimiterea dosarului la fond sau casare si retinere si judecare in apel
in ce mod a gresit judecatorul incalcind articolul mai sus aratat
Cel mai recent răspuns: metulica , utilizator 16:48, 22 Decembrie 2017
VA MULTUMESC F MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen invocare exceptie in apel eugen82 eugen82 sint apelant-reclamant prin motivele de apel am invocat in principal nulitatea hotaririi si in subsidiar netemeinicia vreau sa invoc nulitatea pe cale de ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise - legalitate depunere raluca_dana raluca_dana Buna Ziua, Am o intrebare, pe noua procedura nu se mai depun concluzii scrise? Am primul termen la o ordonanta de plata si am auzit ca nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns. ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns. - se spune în lege că: instanţa ar trebui să declare închisă cercetarea procesului ... (vezi toată discuția)