avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transport persoane.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transport persoane.

Este normal să lucrez în transport de persoane de la ora 6 până la ora 21.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 26 Martie 2018
Bună! Am vorbit cu un avocat, și a zis că este greu de recuperat orele suplimentare, ce nu au fost plătite. A spus că trebe să pot dovedi,că am făcut ore suplimentare. Pe statul de plată arată clar că avem trecute doar cât este normal să lucrez pe lună.Cum asi putea să dovedesc?Este transport de persoane cu un microbuz
Eu am un carnețel, în care am notat toate zilele,în care am lucrat,seria de bilete ce leam eliberat pe traseul respectiv, plus suma de bani încasați pe ziua respectivă. Plus am făcut poze la bilete și la banii predați.
In litigiile de munca, sarcina probei o are angajatorul ..... in cazul dvs., el trebuie sa dovedeasca ca nu ati efectuat ore suplimentare.
Chiar dacă spune că nu sau lucrat ore suplimentare, nu are cum sa dovedească,și nici nu poate sa se facă suma de banii în 8 ore.Și nici angajați nu suntem decât 4 persoane și este traseu unde lucrăm 3 intro zi
Daca spune ca nu s-a lucrat, atunci puteti veni dvs cu argumente.

Alte discuții în legătură

Cum se recupereaza orele lucrate peste programul normal? martingigi martingigi Buna seara,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta:Am lucrat pana acum doua zile intr-un punct de lucru al unei companii cu sediul in alt oras ... (vezi toată discuția)
Program inegal ValentinC79 ValentinC79 Lucrez intr-o companie care are program continuu, in 3 schimburi 7 zile pe saptamana. In CM este specificat program inegal de lucru, conform graficului afisat ... (vezi toată discuția)
Întârzieri zilnice ale unui salariat la locul de muncă. este corect să fie plătit doar pentru timpul efectiv lucrat? Ionela Brasov Ionela Brasov Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si va solicit parerile, intrucat doresc sa iau o decizie corecta: un salariat intarzie ZILNIC la locul de ... (vezi toată discuția)