Am si eu urmatoarea tema si anume aceea de a gasi o modalitate de retinere a unei sume de 50 de lei din salariul fiecarui angajat.
Aceasta retinere nu se face ca urmare a unei sanctiuni disciplinare. Mai toti salariatii se folosesc de masinile/utilajele societatii in indeplinirea sarcinilor de serviciu, li se face alimentarea cu combustibil si nu de putine ori s- a intamplat sa se creeze un prejudiciu societatii.
Scopul acestor retineri este acela de a acoperii eventualele prejudicii pe care le poate crea salariatul.
Aceste retineri vor fi restituite salariatului la incetarea contractului individual de munca daca se constanta ca nu s-a cauzat nici o paguba societatii. Se doreste indisponibilizarea lor intr-un cont astfel ca sumele vor fi purtatoare de dobanzi.
Stiu ca sunt prevazute modalitatile de recuperare a prejudiciului in Codul muncii, dar as fi vrut sa gasesc si o alta modalitate de a ne recupera prejudiciul.
Va multumesc tuturor pentru parerile exprimate.
Stiind care sunt modalitatile care iti permit efectuarea unor retineri salariale, i-am explicat sefului care sunt optiunile.
Efectuarea unei astfel de operatiuni in cadrul unei alte societati si despre care dansul are cunostinta, m-a determinat sa va cer parerea si sa caut o alta "solutie".
Gestiune
sch
Am o functie de baza anume, si am primit, ca sarcina suplimentara functiei de baza, [b]si gestiunea[/b], pentru care am semnat o decizie. Primesc in plus 10% ... (vezi toată discuția)