avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alta declaratie la postul de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alta declaratie la postul de politie

buna ziua. am si eu o nedumerire. in urama cu 2 luni am fost prins conducand o manina cu numere rosii exiprate...#-o nu intru in detalii, k probabil stitim poveztea, deoarece vam mai scris. dar ieri, am fost sunat de la postul de politie pe raza caruia sa intamplat pt a ma prezenta maine, din nou la e ei k sa dau o declaratie. Ce nedumerire am: eu stiam k trebuie sa ma prezinty la procuratura pt o noua declaratie, nu la postul de politie, si de ce tre sa mai dau o declaratie acolo? nu am dat deja una? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:07, 4 Ianuarie 2010
Pentru ridicarea suspendarii pentru 30 de zile trebuie sa adresati procurorului o cerere in acest sens.
Este legal sa fiti chemat pentru declaratie. Si cred ca prima data ati dat o declaratie simpla, pe hartie alba A4....acum cu siguranta veri da declaratia tip si numai dupa aceea dosarul va fi trimis la procuror.
Am rugamintea sa nu mai deschideti topicuri in continuarea celor deja postate. Chiar credeti ca, din august pana in prezent, tine minte cineva toate detaliile problemei dvs.?
Va multumesc, o zi frumoasa va doresc! :)

Gabriela Pintea

Claudiu Daniel a scris:
V-am mai scris in legatura cu problema mea cu permisul de conducere intrebanduva mersul dosarului, si va multumesc pt ajutorul dat .
Acum doua luni am fost chemat din nou la postul de politie care mi-a ridicat permisul si mi-a intocmit dosarul penal in vederea completarii primei declaratii. Am inteles de la seful de post de acolo ca doasrul a fost trimis la procuratura si s-a intors la ei.
Imi puteti spune ce se intampla cu acest dosar ajuns din nou la postul de politie? Unde se duce, efectiv care sunt demersurile ramase pana la solutionare. Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat puiu1967 puiu1967 mi s-a intocmit dosar penal pt conducere auto neanmatriculat,politia locala a tinut dosarul 3 luni,am mai dat o declaratie si mi sa spus ca au trimis ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)
Procedura in caz de dosar penal cu nup printesaL printesaL sunt in dilema privitor la procedura sau traseul pe care il urmeaza un stfel de dosar si timpii pe care ii necesita dar sa va prezint pe scurt situatia am ... (vezi toată discuția)