avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... filmarea de pe aparatul radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

filmarea de pe aparatul radar

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care nu se observa pe filmarea de pe apratul radar persoana care conduce autoturismul se poate anula procesul verbal si daca in poza mai apar si alte autoturisme ca carei masini apartine viteza respectiva?.Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:47, 2 Ianuarie 2018
Buna ziua. In momentul in care am fost oprit in trafic la volanul masinii eram eu, dar aparatul radar se afla cu vre0 4km in urma si in timpul calatoriei am condus masina atat eu cat si sotia mea. Deci este posibil sa fi fost la volan oricare dintre noi. Daca in instanta sustinem ca masina a fost condusa de sotia mea ce se intampla?
Sustinem cine ? Dvs. ati fost oprit de agentul constatator si vi s-a comunicat motivul opririi, vi s-a intocmit un PV de contraventie inteleg si nu ati obiectat in momentul completarii ca nu ati fost dvs. cel de la volan. Credeti ca aveti sanse sa sustineti ca sotia dvs. a condus, ati trecut pe linga masina de politie cu radar si imediat s-a dat jos de la volan si v-ati suit dvs.( 4 km se fac in citeva minute) ? Nu cumva ati mai schimbat locurile de vreo citeva ori in acel scurt interval ? Cred ca doriti sa aveti de-a face "putin" si cu art.260 din codul penal.
In momentul in care am fost oprit am intrebat in ce localitate era aparatul radar ca nu am observat nicio masina de politie si agentul mi-a spus ca eram in localitate ,iar cand am intrebat daca eram eu la volan mi-a raspuns ca poza se poate vedea doar daca o voi cere in instanta. am trecut aceste lucruri la obiectiuni si chiar mai mult m-am intors cativa km pana la limita de localitate si nu am vazut masina cu nr MAI ..... care era trecuta in p.v. din acest motiv am pus aceasta intrebare, iar in filmarea pe care am primit-o masina cu aparatul radar era in miscare .
Pe film se vede unde ati fost inregistrat si stiti bine cine era la volan. Dvs. cautati acum motive serioase pentru a va rezolva problema in instanta, sau orice motiv pentru a contesta inregistrarea ? Personal, v-am oferit tot ce stiu plauzibil, daca dvs. doriti marturie mincinoasa, e alegerea dvs. si sunteti liber s-o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Contestația pv Ghighie Ghighie Am contestat pv in care se menționează că am circulat cu 108km /h pe un sector de drum de 60, mi-a fost luat caenetul. Am solicitat filmarea in care apare ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera eddy33 eddy33 Buna ziua ! Am luat un radar in localitate, si pe filmare se vad doua masini ( a mea si masina din fata). Am facut contestatie, si m-ar interesa daca trebuie ... (vezi toată discuția)