avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal 2018

Cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in 2018?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 4 Februarie 2019
Buna ziua, luna asta ar trebui sa intru in prenatal . In cele 126 zile de prenatal si postnatal ce se va întâmpla cu contractul de la locul de munca? Multumesc
Se anunta angajatorul ca sunteti insarcinata , apoi inainte de a intra in prenatal se anunta cu 24 de ore , iar pana pe data de 5 ale lunii urmatoare depuneti certificatul de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de sarcina alina_cj alina_cj Buna ziua. Cu 3 luni inainte de a intra in prenatal am fost in concediu medical. In aceasta perioada voi beneficia de 85% din 75% din salariul net? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Șomaj si indemnizație creștere copil M1993 M1993 Bună ziua. Am o întrebare sunt însărcinată în 5luni. Urmează sa fiu data în șomaj în luna aprilie. As vrea sa știu dacă din șomaj se poate intra ... (vezi toată discuția)