avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie: exista posibilitatea ca angajatorul sa ii propuna angajatului concediu fara plata pentru o perioada anume, avand in vedere faptul ca activitatea companiei e suspendata din pricina clientilor firmei? Acesta fiind unicul angajat pe pozitia de constructor, iar in luna ianuarie neexistand contracte cu clienti.

Cum se poate proceda legal intr-o astfel de situatie?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 3 Ianuarie 2018
nu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o durata maxima pentru o astfel de supendare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se ... (vezi toată discuția)
Revisal danajuga64 danajuga64 Buna Ziua, am infiintat o firma, am angajat personal cu contract de munca din data de 01.11.2013, dar deoarece nu am obtinut inca autorizatia de functionare, ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic iuliana moraru iuliana moraru Buna ziua! In ce conditii se da in somaj tehnic si care sunt criteriile? Multumesc! (vezi toată discuția)