avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia apartament frate catre sora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia apartament frate catre sora

Buna ziua! Eu mai am un frate care nu este casatorit si nici copii nu are. Parintii mei au un apartament pe care vor sa mi-l doneze mie, iar eu sa-i dau jumatate din val apart fratelui. Vor sa faca donatie pt a fi bun propriu, eu fiind casatorita. Pe ctr sunt trecuti parintii si fratele. Daca imi vor face donatie toti 3, ce probleme pot intampina...poate revoca cineva donatia? Ms!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:43, 23 Februarie 2018
Asa se mentioneaza in contract. Este posibil ca dvs si sotul sa fi incheiat vreo conventie matrimoniala (ati fost verificati de notar in acest sens).
Bunule este propriu, chiar daca sunteti casatorita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare act de donatie Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la posibilitatea ca un act de donatie sa fie contestat. Suntem 2 frati, iar parintii mei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Donatie intre parinti si proaspat casatoriti imih imih Buna seara, Parintii prietenei mele au un apartament, prietena mai are un frate. S-a hotarat ca dupa casatoria noastra, sa ne dea noua apartamentul Stiu ... (vezi toată discuția)
Donatie Betea Betea Conditiile in care poate fi atacata o donatie intre frati si daca se poate instraina (vinde) o proprietate obtinuta astfel. (vezi toată discuția)