avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victima - Victima lipsa in schite
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victima - Victima lipsa in schite

Buna ziua,

In urma unui accident rutier cu victima dosarul a fost trimis in judecata dupa 3 contestari a expertizelor (deoarece erau facute cu picioarele), toate s-au intors la fel. Am ajuns la camera preliminara si am descoperit intamplator ca pe schita intocmita de agenti la fata locului nu apare victima. Apare o pata de sange dar nu se face referire nicaieri cui apartine si nu s-au prelevat probe. Singura poza cu victima este cu cadavrul pe targa dupa de a fost mutata si cu banda politiei ca sa ii masoare inaltimea.
Victima traversase prin loc nepermis si avea alcoolemia 1 la mie. Coducatorul avea sub 50km/h dar toata lumea vad ca se chinuie sa scoata mai mult (probabil asa se face cand vrei niste bani de la asigurari).
Am obtinut o amanare de 1 saptamana. Din experienta dvs. ce credeti ca se poate intampla in continuare sau ce recomandari ati avea?
Ce sanse credeti ca exista sa fie clasat dosarul sau sa se judece numai cu probele valide: raport medio-legal si declaratiile martorilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Viatrix. , utilizator 01:06, 21 Ianuarie 2018
Va multumesc. Sa speram ca toata lumea o sa vada lucrurile cum trebuie.
Se pare ca este aceeasi problema ca si in cazul asta: www.avocatnet.ro/forum/discu...

In cazul in care victima nu este trecuta in schite, in pv ul de la fata locului si nici in fotografii, nu cumva se anuleaza pv ul, iar expertizele care sunt facute iin baza lui devin nule? Mi se pare ca da mai mult in viciu de procedura pe partea politistilor si a procurorului de caz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident mortal bicicleta alex_cata alex_cata Salutare, Se da problema descrisa in randurile urmatoare: In Septembrie 2012 are loc un accident intre o bicicleta si un pieton care traversa un drum ... (vezi toată discuția)
Art 337 ncp lucianbucur lucianbucur exista vreo sentinta definitiva favorabila inculpatului pt faptul ca - prelevarea de mostre biologice - nu insemna DOAR prelevarea de sange, alta i-a fost ... (vezi toată discuția)
Cercetare la fata locului fara procuror mary6 mary6 Buna ziua.Cu respect va adresez si eu urmatoarele intrebari,cu rugamintea de a-mi raspunde, va rog ! 1.-Cercetarea la fata locului la o moarte suspecta,dar ... (vezi toată discuția)