avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... e legal ce face primarul???
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

e legal ce face primarul???

Am un unchi care nu are asigurare medicala, intrucat nu are nici un venit lunar. A avut un mic accident in curte si a trebuit sa fie internat. Are 2 zile de internare si, dupa cum stiti, cei fara asigurare pot sta internati 3 zile fara plata. Doamna doctor a trimis-o pe mama sa ii aduca o adeverinta medicala de la primaria satului in care sa se specifice ca nu are nici un venit lunar, pentru a sta in continuare in spital caci el inca respira cu ajutorul unui tub de oxigen. Primarul a refuzat-o categoric, pe motiv ca atunci cand unchiul a fost chemat sa lucreze in folosul comunitatii el nu s-a prezentat. Eu cred totusi ca el nu are nici un drept sa faca acest lucru. Va rog sa ma sfatuiti ce sa ii spun caci maine am de gand sa il sun sa il conving ca e de datoria lui sa elibereze acea adeverinta! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 16:44, 16 Octombrie 2009
multumesc pentru sfaturi, dar el este un unchi, adica fratele mamei. Deci cred ca legea nu prevede si fratii.
Coasigurati pot fi doar parintii, sotul/sotia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata Micavas Micavas In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata casatorita cu un asigurat? Conform administratiei spitalului Municipal Bucuresti, un ... (vezi toată discuția)
Coasiguraþi Mimi78cc Mimi78cc Bună ziua! Sunt pentru prima dată pusă în situaţia de a încerca să ajut un frate internat la ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat aisg soc de sanatate anomim2014 anomim2014 Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu o situatie. Mama mea are calitate de coasigurat, dansa nerealizand venituri si este coasigurat datorita ... (vezi toată discuția)