avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala

am avut pe 16 octombrie prima infatisare in divortul cu sotul meu unde s-a stabilit o noua infatisare cu martori de data aceasta si ancheta sociala.vroiam sa va intreb ce inseamna acest lucru.eu locuiesc cu mama,bunica,sora si prietenul ei intr-un apartament cu 3 camere,ce vor spune cei de la autoritatea tutelara de acest lucru,de faptul ca suntem 5 adulti+1 copil in apartament?este vreo problema?te anunta inainte sa vina acasa?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:46, 17 Octombrie 2009
Nu are nicio relevanta ca locuiesc 6 persoane , in 3 camere, cata vreme conditiile sunt propice pentru o dezvoltarea corespunzatoare a minorului.
Si as mai adauga faptul ca stabilirea interesului real al copilului trebuie să se facă, luându-se în considerare atat situaţia materială locativă ci în special climatul moral şi familial pe care îl oferă parintele caruia urmeaza a i se incredinta minorul. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala la incredintare minor tantzat tantzat As dori sa stiu daca ancheta sociala este obligatorie pentru incredintarea vremelnica a unui minor prin ordonanta presedintiala. Actele de la dosar sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Necesitate ancheta sociala bianca26 bianca26 buna. locuiesc cu prietenul meu, dar mbii inca suntem inca casatoriti in acte cu alte persoane. avem un copil impreuna. el este in divort si a fost anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Ancheta psihosociala Martonze Martonze Ma intereseaza daca: -ancheta psihosociala presupune un plus fata de ancheta sociala din vechiul Cod al familiei -unde pot gasi un act oficial, in baza ... (vezi toată discuția)