avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru student

Am o fata de 20 de ani, tatal ei fiind acum stabilit in Austria a refuzat sa mai plateasca pensie alimentara spunand ca facultatea Nicolae Titulescu nu este acreditata.Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters60093 , utilizator 13:18, 18 Octombrie 2009
Constrangere, in materie de exercitare a dreptului de vizita , nu poate exista.

Ramane la latitudinea tatalui daca doreste a-i fi incuviintat acest drept , sau , daca , prin intelegerea dumneavoastra, pastreaza legatura cu propriul copil.

Cu privire la neplata pensiei de intretinere, la care amintiti care a fost obligat , aceasta poate fi recuperata , avand in vedere ultimii trei ani in care copilul a fost privat de acest drept.

Daca vorbiti de Universitatea "Nicolae Titulescu" Bucuresti - nu numai ca este acreditata, dar, din cate stiu, in urma cu ceva ani, era cea mai buna institutie de invatamant privat in domeniul dreptului.

Daca acesta (lipsa acreditarii) este singurul motiv al refuzului de plata a pensiei de intretinere - si nu doar un pretext! -, este simplu de facut dovada acreditarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere datorata de tata pensionar unui copil student Lylyca Lylyca Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de pensia de intretinere pentru fiica mea, in cazul divortului parintilor. Dupa trecerea la pensie a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentarã la 20 de ani alexma alexma Bună ziua/seara! Abia am împlinit vârsta de 20 de ani. Tatăl meu nu s-a implicat deloc în creșterea mea, nu mi-a dat niciodată pensia ... (vezi toată discuția)