avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Paternal

Buna ziua urmeaza ca sotia mea sa nasca ea nu a avut un loc de munca eu muncesc la o firma de 2 ani fara intrerupere pe perioada nedeterminata de ce procedura e nevoie sa ies eu in concediu paternal de ce acte am nevoie si de unde va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 19 Februarie 2018
Si daca va rog de ce e nevoie pt apel recurs eu nu am mai avut probleme cu tribunalu sau cu politia nu stiu feaia intreb multumesc
Din cate ati mentionat, dvs veti plati amenzile chiar daca ati demonstrat vanzarea masinii.
Da cam asa am inteles ca a zis procuroarea de la tribunal
In acest caz, daca va multumeste hotararea nu mai faceti apel/recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație 1 iulie 2016 Roxana1183 Roxana1183 Buna ziua, daca in cele 12 luni am 2 luni întrerupere cu noua lege pot beneficia de indemnizație? (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil eleva EvelyneEve EvelyneEve Sunt eleva in clasa a XI-a la un liceu particular. Particip la cursuri cu frecventa redusa. Am 20 de ani si sunt insarcinata . As dori sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)