avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bulevardul Ghencea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bulevardul Ghencea

Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care delimiteaza sensurile prin linie continua si discontinua unde permite virajul stanga.
Am fost cu mama mea si cu copilui de 9 ani.Nu am mai avut niciodata asemenea evenimente . Am fost scoasa vinovata deoarece celalat sofer care m a acrosat a scris in declaratie ca eu am vrut sa fac virajul la stanga din partea dreapta abenzii.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
ChristianAndreea, utilizator
Inseamna ca politistul ala nu stie cum sunt benzile acolo.
Se intelege ca procesul verbal a fost incheiat la birou pe baza declaratiilor si nu la fata locului, corect?
Mamei dvs i-a fost luata vreo declaratie cand a fost intocmit procesul verbal sau pana in prezent?
In procesul verbal era identificat locul unde s-a produs accidentul si in declaratiile date la politie?
Adica, directia din care va deplasati, locul unde ati vrut sa schimbati directia de mers?
Nu i s a luat declaratie si da procesul verbal s a incheiat la Grivita la accidente usoare NU la fata locului. Da am specificat totul in declaratie. Numai ca ei s au luat dupa declaratia lui nu si a mea . "In declaratia lui scrie ca eu am vrut sa virez stanga de langa gard"
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
ChristianAndreea, utilizator
Acolo e o singura banda de mers, nu ai cum sa virezi altfel. Se vor lamuri lucrurile pe parcursul cercetarilor.
Faceti cateva poze la intersectia aia sa se vada cate benzi sunt pe sens si ca pe cea pe care v-ati deplsat este o singura banda.
Solicitati si asiguratorului sa va sustina, este in principal interesul lui sa nu plateasca daunele.
Apelati la un avocat in cazul in care considerati ca nu va puteti sustine singura cauza si daca aveti fondurile suficiente.
Avocatul poate fi angajat numai pentru reprezentare in fata organului de cercetare politie si procuror. Pentru instanta in cazul in care se ajunge acolo este alta treaba, in instanta va fi si avocatul asiguratorului.
Va multumesc din suflet pentru suportul care mi l ati acordat. Am sunat la firma de asigurari am anuntat si au spus ca or sa ma contacteze cat de repede se poate. Am sa revin cu detalii... O seara buna. Si inca odată va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)