avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bulevardul Ghencea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bulevardul Ghencea

Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care delimiteaza sensurile prin linie continua si discontinua unde permite virajul stanga.
Buna ziua ! O alta intrebare : daca am gasit camerele din zona si se vede clar ca el m a depasit pe linia continua mai este nevoie sa mi angajez si expert parte .? Mentionez nu se vede acrosarea. Cu avocatul am semnat contractul...
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
ChristianAndreea, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie de niciun expert parte, nu a murit nimeni.

Expert parte este necesar in cazuri complicate, cu victime, cand nu se poate stabili vinovatia si procurorul sau judecatorul dispune efectuarea unei expertize tehnice auto judiciare, cand se contesta raportul de expertiza auto, etc.

In cazul dvs este un caz simplu de accident rutier usor cu vinovatie clara a celui care v-a lovit ptr ca nu a respectat distanta dintre masini, nu a respectat prevederile
Art 51-oug195
Conducatorul unui vehicul care circula in spatele altuia are obligatia de a pastra o distanta suficienta fata de acesta, pentru evitarea coliziunii.

Recomandarea asistarii de catre un avocat a fost ptr cazul in care nu ati mai avut de-a face cu sistemul judiciar, nu ati mai fost implicata in accidente rutiere.

Ati semnat contractul de asistenta cu renumitul avocat S., ce ati discutat cu el, ce v-a spus, in opinia lui cine se face vinovat de producerea accidentului? Nu l-ati intrebat despre expertul parte?

Doar nu ati semnat un contract fara sa discutati despre caz si toate aspectele asistentei!

Banuiesc ca are si niste tarife orare echivalente cu renumele si pregatirea lui.

Noi incercam sa va ajutam in baza celor relatate de dvs dar avocatul are "in mana" actele intocmite de politie si trebuie sa va fi spus ceva despre ce sanse aveti.


Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
cyan, moderator
Am semnat contractul cu un al domn avocat, am vorbit si cu un domn expert , si asteptam filmarea sa vedem ce spun judecatorul si procurorul dupa ce vad aceste filmari. L am sunat pe domnul politist de la Udriste sa se duca sa ridice filmarea si mi a vorbit foarte urat ( l am rugat cand se afla in zona sa ma anunte si pe mine si mi a raspuns " ce doamna credeti ca falsificam inregistrarea" si " am sa ma duc cand am timp ca eu pana vineri sun liber , depinde de cate accidente sunt in ziua respectiva cand sunt de servici si ca nu stau de probele dumneavoastra" si multe alte vorbe...
Astazi dimineata am fost la Udriste unde am facut o solicitare catre domnul comandant in dublu exemplar cu numar de inregistrare in care am solicitat sa se ridice filmarea care atesta faptul ca nu am depus marturie mincinoasa in declaratia data de mine la momentul respectiv .
Astazi domnul avocat a facut o solicitare catre benzinarie sa avem si noi duplicatul filmarii.
Cu expertul a ramas daca avem nevoie de serviciile dumnealui sa l contactam. Dl expert a spus ca :
- este clara situatia
-se stie care este vinovatul mai alea cum arata masina dumneavoastra ( a mea)
- rupandu va bara in halul acesta a avut o viteza foarte mare
-si dupa cum este lovita masina lui este clar , ca nu a evitat sub nici o forma coleziunea.
Masina mea este cu 1.5-2 centimetri de "botul" ei trasa spre dreapta , nu se pot pune piesele (bara , spoilerul si nimic din ce este faramat) la locul lor deoarece nu se "incheie" cum ar trebui.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
ChristianAndreea, utilizator
Buna dimineata ! Raspunsul pana la ora actuala este: politia a vazut filmarea in care cel care m a acrosat a depasit pe lenie continua accelerand mult mai tare , " da o sa l chemam pe baiat sa predea permisul de conducere pentru 15 zile , dar tot ea ( adica eu ) este vinovata accidentului , pentru neacordarea prioritatii " este posibil asa ceva ?
Daca raspunsul nu este scris nu il luati in seama. Sa solicite avocatul un raspuns scris.

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)