avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bulevardul Ghencea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bulevardul Ghencea

Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care delimiteaza sensurile prin linie continua si discontinua unde permite virajul stanga.
Buna seara ! Am luat camerele video din zona , dar din pacate se vede doar cu cativa metrii (aproximativ 25-30m) inainte de impact . Oare se vor lua in considerare ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca pot fi luate in considerare..
Ideea este ca acolo este o singura banda iar regulile de circulatie prevad ca masinile trebuie cat mai aproape de marginea drumului.
Pe cale de consecinta declaratia celui care v-a lovit precum ca ati executat manevra de schimbare a directiei "de langa gard" este o prostie iar agentul de pokitie un ageamiu care nu cunoaste regulile de circulatie.

Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Am sa ma zbat pana la capat. Multumesc. Stiti cumva un avocat bun
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce sa va fie teama, doar dvs l-ati ales! :)
Orice avocat trebuie sa isi apere clientul, pentru asta este platit, sa isi dovedeasca profesionalismul.
Regulamentul forumului nu permite nominalizarea persoanelor si nici recomandarea unor avocati, pentru acest lucru puteti apela la lista consultantilor din meniu.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Ii puteti contacta prin mesaj privat dar atata timp cat aveti deja angajat un avocat opinia mea este sa mergeti cu el pana cand veti considera ca nu sunteti multumita de rezultate.

Ati purtat vreo discutie cu avocatul pana acum, care este opinia lui?

Articolul 41-OUG195
(1) Vehiculele si animalele, atunci cand circula pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, in sensul de circulatie, cat mai aproape de marginea partii carosabile, cu respectarea semnificatiei semnalizarii rutiere si a regulilor de circulatie.

Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
O alta intrebare ? Unde as putea gasi harta Bucurestiului ( sector 6) cu toate strazile / stradutele/ bulevardele semnalizate cu marcaje si orice alte semne ?

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)