avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bulevardul Ghencea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bulevardul Ghencea

Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care delimiteaza sensurile prin linie continua si discontinua unde permite virajul stanga.


ChristianAndreea a scris:

" da o sa l chemam pe baiat sa predea permisul de conducere pentru 15 zile , dar tot ea ( adica eu ) este vinovata accidentului , pentru neacordarea prioritatii " este posibil asa ceva ?

Scuze de interventie, exista prioritate la depasire ?
Asa au spus cei de la brigada rutiera " Udriste" ... vai de noi ... aceste persoane numite sa aduca dreptatea ,fac ce vor din noi !/!
Am vorbit cu dl politist zicandu mi ca acum este culpa comuna. De aici incolo nu se v a mai ocupa dumnealui de acest caz , se v a ocupa judecatoria. Ce se v a intampla cu acel dosar penal ? Se v a imparti vina la amandoi daca domnisoara depune plangere ? I au retinut si lui permisul de conducere astazi.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
ChristianAndreea, utilizator
Pana la judecatori mai e cale lunga, dosarul ajunge de la politie la un procuror care analizeaza dosarul, face cercetari si apoi decide daca trimite sau nu dosarul in instanta. dl politist poata sa va spuna ca de vina a fost ghinionul, vina o va stabili procurorul iar daca acesta considera ca este cazul va trimite dosarul judecatorului. In opinia mea , nu va fi cazul, vian apartine celui din spate care nu s-a asigurat suficient, probabil circula si cu viteza mare, de la intersectie pana unde intorc tramvaiele, este o zona "protejata" de garduri in dreapta si sunt tentati sa bage piciorul mai mult in acceleratie.
Buna ziua ! Dupa cum am spus ... am revenit cu Referatul politiei Rutiere comunicat prin Ordonanta de Clasare....
Numitul EU se deplasa pe Bd. Ghencea si ajungand in dreptul imobilului 134 a acostat pe numitul EL care se deplasa pe aceeasi directie de mers . Cazul clasandu se din lipsa depunerii de plangere din partea domnisoarei care se afla in dreapta auto numitului EL. ( " victima ")
Intamplarea a facut sa ne intalnim ( EU cu EL ) la parchet si mi a spus ca el si a facut masina pe CASCO .
Sincer nu mi permit financiar sa acctionez in instanta si nu sunt sigura ca acele probe or sa mi se ia in calcul... Ramanand culpa comuna.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
ChristianAndreea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)