avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Posturi TV romanesti vs. Posturi TV straine
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Posturi TV romanesti vs. Posturi TV straine

Buna seara,
Va sugerez eu un subiect de articol. Si ar trebui sa fie mediatizat dupa ce va scris - poate asa schimbam ceva in tara asta. Zilele trecute am redescoperit dupa o pauza destul de lunga Euronews si TV5. Parca am intrat in alta lume.

In timp ce pe posturile romanesti cu notorietate (si aici nu ma refer la posturi precum OTV, ci la posturi cu vechime) erau stiri cu babe violate, 4 ore de transmisii in direct cu 2 trenuri ciocnite, vreo mizerie cu "vedete" mai mult sau mai putin imbracate sau vreun nou conflict intre politicienii nostri de "renume" si "atat de capabili", pe Euronews si TV5 erau stiri cu roboti nou-inventati, festivalul de film de animatie, festivalul de film stiintific, o fabricuta din Austria care furnizeaza curent electric pe baza de biomasa si rumegus unui intreg orasel si proiectele tarilor dezvoltate de a stopa foametea din lumea a treia.

Vedeti diferentele? Mi s-a facut scarba din nou de Romania. Si patesc asta in fiecare zi. Pacat ca am ajuns aici. Ne complacem in mizeria noastra marunta, in micile noastre dispute si neintelegeri fara sa mai ridicam privirea si sa ne uitam in jur poate-poate se prinde side noi ceva bun si constructiv. Pacat ca toate aceste mizerii sunt intretinute de posturile TV. Da atata timp cat scursuri de emisiuni precum Kapatos - nici nu stiu daca i-am scris numele corect, Acces direct si altele, nici macar nu le stiu pe toate au audienta maxima, din pacate cam asta e gradul de cultura al romanilor. Pacat!!!
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 12:49, 9 Decembrie 2009
Buna seara.
Dupa cum se stie si se vede televiziunea este o "unealta" de manipulare al maselor, Cu mesaje ascunse si /sau cu sub inteles, cu reclame ascunse. In orice caz daunator si nociv intelectului.
Ma doare mintea numai cind butonez pe aparat si vad posturile nationale ce difuzeaza. Descrierea continutul emisiunilor redata de d-na georgianflorina este mai mult ca realista.
Cred ca romanul a fost sortit sa fie condus de un CEAUSESCU. Din toate punctele de vedere.

Buna ziua aveti dreptate in ceea ce priveste televiziunea,se pare ca traim intr-o lume plina de nenorociri ,nu mai exista stire pozitiva,eu locuiesc de trei ani in Italia si pot spune ca in septembrie cand am fost acasa am ramas socata de ceea ce am vazut la televizor,era o transmisiune (nici nu-mi amintesc cum se numea) o specie de talk show romanesc unde toti se injurau pe limba lor........am stat doua saptamani fara sa ma uit la televizor#-o .este incredibil si asta pentru ca fiecare intelege democratia cum ii taie capul,iar de educatie si civilizatie nu mai vorbim........Cat despre ceea ce a spus d-na georgianflorina............Romania este o tara cu un peisaj minunat doar ca nu stim sa-i dam valoare si este pacat. Am avut ocazia sa calatoresc foarte mult si cu parere de rau am vazut ca noi poporul roman am uitat cine suntem,am uitat istoria tari noastre.In Romania am observat ca se practica foarte mult copierea ideeilor a altor tari,nu exista originalitate si asta pentru ca se pleaca de la ideea ca cei al vecinului e mai bun decat al nostru si la fel se intampla si in televiziune,s-au copiat toate jocurile tv de la" vrei sa fi milionar pana la ciao darwin".,dar nu au stiut sa copieze programele educative.In Romania doar banul are valoare,ce conteaza ca nu sti sa citesti si sa scri ai un cont in banca si e de ajuns,de aceea nu conteaza ce vezi la televizor important e sa faci audienta si sunt multe de spus cu privire la acest subiect,dar pana nu ne schimbam mentalitatea nu se v-a schimba nimic.


P.S-Eu ma mandresc ca sunt romanca,ma mandresc cu tara mea si asta pentru ca stiu cu certitudine ca Romania nu inseamna manele,comunism si alte alea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va inceta "razboiul" declansat de catre politicieni intre romani ?! POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am recitit astazi un articol scris in urma cu aproape 4 ani de catre Dan Tomozei si m-am intrebat de ce nu s-a schimbat nimic in bine (din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: intre precar, penibil si ,,tabloidizare" Radu Gabrian Radu Gabrian Realitatea cotidiana este din ce in ce mai mult \"mascata\" , in presa noastra , de \"stiri\" sau de simple \"informatii\" care prezinta cu lux de amanunte ... (vezi toată discuția)
Emisiune tv difuzata ani la rand fara acordul persoanelor participante. cmary cmary Buna seara .Incerc sa expun o problema la care sper sa gasesc raspuns cu ajutorul dvs. specialistii. In urma cu sase ani fiica si ginerele meu adolescenti ... (vezi toată discuția)