avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurare ca nu mai are pretentie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurare ca nu mai are pretentie

Buna ziua. As vrea sa rascumpar un grajd construit pe terenul meu cu acordul dat surorii pe cand aceasta nu era casatorita. Fostul cumnat l-a primit de la sora mea pe baza unui act facut de mana conventional la divortul amiabil. Daca rascumpar grajdul platind fostului cumnat suma negociata intre noi (eu si el) CUM ma pot asigura ca sora NU mai are nici un drept sa foloseasca grajdul. In locul grajdului doresc sa incep procedura de construire a unui garaj. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LidiaMuraru , utilizator 10:23, 29 Ianuarie 2018
Autorizatie de demolare pentru o constructie care nu are autorizatie de construire? As putea incepe procedura de construire garaj si sa transform grajdul in garaj?

raluk0207 a scris:

Se poate, numai ca va trebuie autorizatie de demolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara acte LidiaMuraru LidiaMuraru Buna ziua, Pe terenul proprietate personala i/am dat voie sorei mele sa reconstruiasca un grajd care nu a fost trecut in acte cand am cumparat terenul ... (vezi toată discuția)
Constructie LidiaMuraru LidiaMuraru Buna ziua, Cand un beci sau un grajd sunt construite pe alt teren fara voia proprietarului terenului, proprietarul terenului are drept legal asupra ... (vezi toată discuția)
Constructii pe terenul meu fara aprobare LidiaMuraru LidiaMuraru Buna ziua, Am cumparat de la parinti impreuna cu sora mea o casa duplex si teren de 5mii mp. Intre hotarul ei si al meu nu a fost construit gard. Eu am fost ... (vezi toată discuția)