avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanță președințială pașaport, respinsă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanță președințială pașaport, respinsă

Buna ziua ma numesc Florea am depus o cerere la tribunalul din Constanta pentru a face pasaportul copilului meu prin Ordonanta Presidential am depus toate acte necesare si de 8luni tot imi respinge cerere cei de la tribunalul din Constanta ce solutie exista pentru a face pasaportul copilului meu va rog frumos sa mi spuneti deoarece I sa incalcat dreptul la libera circulatie a minorulului de a calatori in strainatate
Cel mai recent răspuns: , 10:13, 17 Februarie 2018
consultati un av cineva tb sa va explice pe intelesul dvs si sa va formuleze actiunea asa cum trebuie .
Nustiu ce sa mai inteleg atita timp cit nimeni nu imi spune concret ce este de facut si ce poate face spuneti Dumneavoastra care este solutia

When a scris:

depinde de ce va respinge, ati cerut intai acordul celuilalt parinte ?
Care e motivarea instantei?

Bineinteles ca am cerut dar nu vrea a spus ca face ambitie face ambitie cu copiii lui in instanta mi a respins de 4ori am facut si apel si tot asa mi au raspuns ca nu este urgenta cum sa nu fie urgenta atita timp cit am avut un loc de munca in strainatate si voiam sa eau copilul cu mine acum mi am pierdut si serviciul din cauza proceselor ce sa inteleg ca tribunal si curtea de apel Constanta nu respecta legea si cauzele de urgenta si plus de asta nu tin cont ca fostul este aresta in Franta de 5ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu minor lary_yssa13 lary_yssa13 buna ziua am si o problema si as dorii un sfat. sunt in divort cu sotul iar in prima instanta s-a stabilit domiciliul fetitei noastre minore de 6 ani la ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor alexa_sidorencu alexa_sidorencu am AP comuna pt minorul de 7 ani,are deja pasaport care expira anul viitor,pot sa-i fac alt pasaport cand acela expira fara acordul tatalui? (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor mihaname3 mihaname3 Buna ziua, sunt divortata si am un copil minor in varsta de 9 ani jumate. Mi-am anuntat fostul sot ca doresc sa plec in excursi in anglia impreuna cu copilul. ... (vezi toată discuția)