avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie cnass pentru cei fara venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie cnass pentru cei fara venituri

Este sau nu obligatoriu sa cotizezi la cnass daca nu realizezi venituri?

Concret sunt somer de ceva timp si imi platesc parintii pensionari, dar as prefera sa nu platesc daca este legal. sa dai 190 de lei de unde deja n-ai este aberant. iar daca ai nevoie de un fervex oricum nu-ti da nimeni reteta.

Eu din lege inteleg ca trebuie sa platesc daca vreau sa accesez serviciile. dar daca nu vreau sa accesez?

Nu e ca si cum nu ai coplati cand ai nevoie de ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cosmin9 , utilizator 12:02, 8 Februarie 2018
scuze daca am scris prea sec dar te ia cu capul in tara asta
problema este ca anaf-ul se pare ca vrea sa incaseze si in conditiile de mai sus...
nu mai vorbim de arende, chirii si alte venituri la care se aplica diverse cote la gramada fara sa fie notate in contul platitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste cass pe dividentele din 2018 ?! avo7 avo7 Buna ziua, Nu am inteles cum se platesc contributiile acelea la sanatate (micro fara salariat). Se platesc contributii la sanatate in 2019 pt 2018 daca ... (vezi toată discuția)
Impozit casa alinauim alinauim Buna ziua Ma confrunt cu o problema la care nu ii gasesc solutia....am fost la primarie sa iau o adeverinta de rol si nnu mi s-a putut da deoarece nu am ... (vezi toată discuția)