Buna ziua
Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema:am fost oprit in trafic de un echipaj rutier insotit de RAR,iar in urma controlului mi s-a tetinut permisul si certificatul masinii pe motiv ca masina are o defectiune respectiv "un joc la o roata"!masina avand verificarea tehnica la zi facuta chiar la sediul RAR.
Mi-au dat dovada pt 15 zile de circulatie pt masina dar pt. permis NU! este legal ?
adica masina cu defectiune poate circula dar soferul nu?procesul verbal nu am vrut sa-l semnez si nu mi l-au dat
Ce pot sa fac legal sa-mi iau permisul inapoi?
Va multumesc!
Dupa verificarea RAR s-a dat o dovada cu specificatia ca auto corespunde din punct de vedere tehnic,si in aceasi zi de la sediul politiei s-a eliberat certificatul de inmatriculare,practic procesul verbal nu mai are obiect , nu mai exista contraventia.
Daca depunem plangerea la judecatorie exista o posibilitate sa se elibereze permisul pana la solutionarea cazului???
Va multumesc pentru timpul acordat!
Dupa depunerea plangerii, faceti dovada la Politie si solicitati permisul/dovada drept de circulatie 15 zile.Dovada se prelungeste tot prin cerere daca procesul dureaza mai mult.