avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se incadreaza in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se incadreaza in cartea de munca

Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice profilul Contabilitate si Informatica de Gestiune si am luat si diploma de liceenta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:07, 21 Octombrie 2009
[in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?:(
Aveti o plaja foarte mare de posturi ce le puteti ocupa . De la economist in orice departament, serviciu, birou, cu toate nuantele de economist, contabil, inspector personal, asistent, sef birou, sef serviciu, pana la ministru al finantelor daca partidul va insarcineaza. Am avut si ministru al agriculturii un informatician parca, un ministru al sanatatii care era economist, etc.
Sunt fapte reale ce am spus si cunoscute, dar aici le-am spus doar ca o gluma si va rog sa nu va suparati ca mai glumim. E bine sa visam, ca e pe gratis.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post din contabil in economist angi_c03 angi_c03 Buna ziua tuturor! As vrea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: Sunt contabil in serv contabilitate de cca 2o ani; anul acesta (in iulie 2011) am ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie in cartea de munca popc popc O persoana care a absolvit in 2009 Facultatea de Stiinte Economice cu nota 9. De 10 ani este angajata cu contract de munca la o firma (profil de ... (vezi toată discuția)