avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Decizie de impunere anuală pe venitul din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Decizie de impunere anuală pe venitul din închiriere. E corect să-mi ceară mie proprietarul s-o plătesc?

Cine trebuie sa achite decizia de impunere anuala pe venit: eu, chiriasul sau proprietarul (am locuit cu chirie anul trecut pana in august si luna aceasta m-a sunat fostul proprietar ca mi-a venit o hartie de la ANAF adica)? Decizia de impunere anuala pe venit si ca eu trebuie sa o achit)
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 18:49, 23 Martie 2018
Au raspuns si anterepondentii mei: plateste impozit pe venit cel care obtine venitul, indiferent ca e proprietar, florareasa sau medic. D-voastra va suporta altcineva impozitul pe salariu de exemplu? Sau il suportati dvs prin retinere la sursa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozite garsoniera inchiriata ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, scurt si la obiect. Sora mea, sta in chirie. Cine trebuie sa suporte achitarea taxei de salubrizare, si a impozitelor aferente garsonierei unde ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament noriszah noriszah Vreau sa inchiriez un apartament intre luna decembrie 2017 si iunie 2018 . Este necesar completare declaratie anaf pentru inchiriere apartament daca am sub un ... (vezi toată discuția)