avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuzul administratorului de a incasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuzul administratorului de a incasa

am la asociatie o restanta in valoare de 621,65 lei aferenta intervalului mai-septembrie,astazi administratorul asociatiei a refuzat sa incaseze aceasta suma spunand ca nu o va incasa pina nu platesc penalizarile in valoare de 130 lei. Are dreptul sa refuze incasarea unei sume de bani? cu ceva timp in urma am avut o discutie in contradictoriu si cred ca procedeaza intentionat pt a se razbuna si a determina cresterea sumei la penalitati.
Cel mai recent răspuns: andruionut , utilizator 16:26, 21 Octombrie 2009
multumesc frumos pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere ContSters361354 ContSters361354 Buna ziua, De mai mult timp sunt restantier la intretinere si s-au adaugat si penalitati.Pana in urma cu o luna aveam o datorie de ~4200 ron din care ~1300 ... (vezi toată discuția)
Criteriul penalitatilor se aplica si la furnizor ? BEN46 BEN46 S-a incasat de la un restantier o suma mare de bani , iar in situatia activ -pasiv figuram la furnizor cu aceeasi suma de penalitati ... (vezi toată discuția)
Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)