avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea cm dupa cm pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea cm dupa cm pe perioada determinata

am fost angajata pe data de 21.12.2008 (din somaj) in functia de administrator financiar laun grup scolar din dorohoi.decizia de angajare prevede ca sunt angajata "pana la intoarcerea din concediu medical al titularei postului" iar in CM este prevazuta o perioada de preaviz de 15 zile.pe data de 11.09.209 am intrat in concediu medical si,coincidenta sau nu ,in aceiasi zi a-a intors si titulara postului din concediul medical.mentionez ca d-na in cauza nu a facut cerere pentru revenirea pe post,mie mi-a fost platit concediul medical dar acum( sunt tot in CM ) am fost anuntata de la secretariatul scolii ca trebuie sa vin sa semnez preavizul.Boala mea va fi de mai lunga durata si probabil voi suferi o interventie chirurgicala.Ce sa fac in legatura cu preavizul?e corect sa mi-l dea acum sau la sfirsitul CM?VA ROG MULT SA MA AJUTATI.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:22, 21 Octombrie 2009
titiana:
1. Ceea ce sustineti dvs. nu este ceea ce spune si legea.
2. Un CIM pe perioada determinata inceteaza la data expirarii lui, chiar daca salariatul este in concediu medical.
3. Cititi OUG 158/2005, art.32, redat de mine mai sus.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - contract pe perioada determinata - rog raspuns urgent georgeu georgeu Buna ziua Persoana in cauza este angajata cu contract pe per. determinata. A fost anuntata ca nu i se va mai prelungi contractul de munca. A semnat nota de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical nicolaescu_liliana nicolaescu_liliana Daca un salariat are contract de munca pe durata determinata si vine cu un concediu medical care se prelungeste peste data de incetare a contractului de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical masimo26 masimo26 buna ziua. momentan sunt angajat pe o perioada determinata si cei de la firma la care lucrez, mi-au promis ca din septembrie imi vor face contract pe o ... (vezi toată discuția)