avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Comisie rogatorie internationala
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Comisie rogatorie internationala

Buna seara ! O intrebare am si eu sunt in divorț cu minor eu locuiesc in italia si minorul este în romania cu tatăl său. Instanța a cerut comisie si la el si la mine la el a fost făcută această comisie dar la mine inca nu unde trebuie sa trimeata avocatul meu scrisoarea sa vina comisia rogatorie la domiciliul meu din italia ? Cum luam legatura cum ii înștiințam ca este nevoie sa.mi faca ancheta la domiciliul meu din italia ?
Cel mai recent răspuns: Narcisa Daniela , utilizator 12:07, 10 Februarie 2018
Da, foarte probabil avocatul va trebui sa traducă adresa în italiană.
Altfel poate dura câteva luni numai până se traduce.
Ati dat bani de cheltuieli cu tradusul si xeroxul la avocat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Adresa unde locuiesc eu in italia este în contractul de casa care l.am depus la dosarul de divorț împreună cu contractul de muncă ambele traduse din italiana în română. Avocatul mi.a zis ca trebuie sa.i dau bani pentru traducerea scrisorii pe care trebuie sa o trimeata pentru ancheta cea dr la tribunal din romania împreună cu adresa data de tribunal dar tot avocatul m a pus pe mine sa.i fac rost de autoritatea competentă care se ocupă cu anchete în italia Și eu am mers la primăria orașului unde sunt in italia si am luat adresa si numele doamnei care se ocupă de anchete sociale daca trimite direct la dumneaei prin posta este posibil

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, foarte probabil avocatul va trebui sa traducă adresa în italiană.
Altfel poate dura câteva luni numai până se traduce.
Ati dat bani de cheltuieli cu tradusul si xeroxul la avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minori in uk ghenadi ghenadi Buna ziua, sunt in proces de stabilire a domiciliului 2 minori in UK. Minorii sunt in Romania. Am solicitat ancheta sociala de la Consiliul de care apartin si ... (vezi toată discuția)
Ancheta psihosociala prin comisie rogatorie in italia-durata efectuare dianazah dianazah Buna ziua! sunt implicata intr-un proces privind autoritatea parinteasca a unui minor,comuna fiind la momentul deschiderii si doresc ca pana la final sa ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie ionikavisa ionikavisa Buna ziua, am fost data in judecata pentru stabilire domiciliu minor. locuiesc in strainatate. Nu am avocat si am formulat cererea de intampinare cerand sa ... (vezi toată discuția)