avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii sugestie" rating recomandari
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

sugestie" rating recomandari

Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde sunt afisate nr de recomandari. Avocatilor le-ar fi foarte utile, dar nu numai, ne ajuta pe toti sa ne intrecem in a ajuta si mai cu sarg ca un spirit de concurenta si competenta, nu ca nu ar fi fost pana acum:">Ce ziceti, este o idee buna sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 18:33, 29 Octombrie 2009
:oops:
Sa inteleg ca gresesc daca aplaud si recomand regulat pe cei din lista de prieteni? Pai, cum sa nu o fac? Sunt prieteni – macar astfel sa-mi manifest prietenia. Nu trebuie sustinuti? Mai ales cand sunt dintre aceia care au activitate constanta in forum.
:hm: Chiar daca gresesc, voi continua sa o fac. E chiar asa rau?! :sorry:
ei domnule alin eu v-am facut de mult aceasta propunere , vad ca mai sunt doritori parca am scris-o pe opinii despre avocat net , era o solutie care binenteles putea fii imbunatatita si se baza pe faptul ca un utilizator sau consultant sa recomande minimul 10 consultanti intro anumita ordine pe 1 pe 2
iar pentru un calculator destul de simplu sa adune , sa faca media artimetica a notelor primite si atunci nu va conta nr de note dar va conta foarte mult ce nota primesti , mai sunt si prieteni eu nu zic nu , dar daca il clasezi pe un prieten pe locul 10 parca nu ar merge asa ca mai bine nu-l votezi si asa scapi si de ,,gasca'' de prieteni
ce am propus eu si ce s-a inteles. eu am zis acolo unde scrie nivelul de aplauze la profil utilizator si arata nr de aplauze sa mai fie unul tot asa mare unde dedesubt sa fie nr de recomandari ca sa se vada mai bine
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
trope_doi a scris:

:oops:
Sa inteleg ca gresesc daca aplaud si recomand regulat pe cei din lista de prieteni? Pai, cum sa nu o fac? Sunt prieteni – macar astfel sa-mi manifest prietenia. Nu trebuie sustinuti? Mai ales cand sunt dintre aceia care au activitate constanta in forum.
:hm: Chiar daca gresesc, voi continua sa o fac. E chiar asa rau?! :sorry:

Chiar aveti un sac de iluzii infasurat in pielea de prieten:((
Cum puteti acoperi ropotele de aplauze , ale vanatorilor cu peste 50 de prieteni?
(n-aveti decat 29)#-o
costiboncu a scris:


in mod cert, oricine poate gresi; ceea ce este cu adevarat suparator, este prezenta unor consultanti care in mod constant raspund gresit;
Avocat Boncu

Nu sunt de condamnat daca o fac din convingere gresita (uneori din neatentie).
Cred ca mai suparatoare sun comentariile facute "la norma" si care se potrivesc mai rau ca nuca in perete.#-o (desi produc un zimbet ..amar:weg: )

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Consultanti care se recomanda singuri klewos klewos Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)