trope_doi a scris:
:oops:
Sa inteleg ca gresesc daca aplaud si recomand regulat pe cei din lista de prieteni? Pai, cum sa nu o fac? Sunt prieteni – macar astfel sa-mi manifest prietenia. Nu trebuie sustinuti? Mai ales cand sunt dintre aceia care au activitate constanta in forum.
:hm: Chiar daca gresesc, voi continua sa o fac. E chiar asa rau?! :sorry:
Eu n-am zis ca e rau. Sincer, mie mi se pare o dovada de prietenie sa-ti arati recunostinta si respectul pentru altii prin gesturi mici (aplauzele sunt astfel de gesturi). Discutia de aici are insa in vedere categorisirea consultantilor in functie de activitatea lor in forum. Daca fiecare dintre noi poate primi aplauze pentru activitatea din comunitate, am incercat intotdeauna sa le dam consultantilor care raspund bine in forum cateva puncte in plus. Sa fie motivati sa raspunda. Despre genul asta de abordare vorbeam eu si sper sa intelegeti si punctul meu de vedere.
In alta ordine de idei, scuze pentru absenta din forum din ultima vreme. Revin de maine in forta. Am avut mai multe evenimente care ne-au pus la treaba. De maine, promitem si modificari in forum si alte surprize :P.
O seara placuta.