avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul din oficiu cine il plătește?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul din oficiu cine il plătește?

Buna seara as vrea sa va intreb intr.un proces cand cealalta parte nu se prezintă avocatul din oficiu pus de tribunal , cine trebuie sa il plateasca ?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters459739 , utilizator 14:47, 13 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg situatia dvs., insa asa cum v-am explicat instanta a dispus o astfel de masura tocmai in interesul continuarii procesului, ori in situatia neindeplinirii obligatiei dispuse va suspenda cauza ceea ce nu este in interesul dvs.
Consultati-va cu avocatul dvs pentru ca pe langa asistenta/reprezentarea juridica asigurata in fata instantei, acesta are obligatia sa va explice/consilieze in orice problema legata de proces.
Avocatul meu m.a consiliat sa platesc avocatul cutaror dar nu sunt absolut deacod mai ales ca mi s.a spus ca sunt OBLIGATA sa platesc acest avocat , o sa las sa se suspende cauza ( bani pierduti )apoi o sa merg sa fac plangere sa declar ceea ce s.a intamplat si cum poate un copil de 15 ani sa stea fara acte pentru neinteresul unui parinte la care este incredintat prin lege ,si in acest caz avand in vedere faptul ca eu am incercat cum am putut sa rezolv problema de faptul cum am fost tratata de cei care ar trebui sa fie in favoarea unui minor care isi cere drepturile nimic mai mult ! Va multumesc frumos pentru raspunsurile D.voastra !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Plangerea"dvs. nu va avea nicio sansa daca nu ati respectat dispozitiile instantei si prevederile legale in materie!
Nu inteleg ce vreti sa spuneti d-voasta cu plângerea nu va avea nici o sansa??? Copilul rămâne faca acte? Mi se pare ceva ciudat ? Oricum va multumesc frumos pentru răspunsul d-voasta!

DAN POPESCU a scris:

"Plangerea"dvs. nu va avea nicio sansa daca nu ati respectat dispozitiile instantei si prevederile legale in materie!

Daca nu intelegeti sa achitati onorariul av curator este posibil ca dosarul sa se suspende.

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului curator Mihaeladenis2409 Mihaeladenis2409 Bună ziua eu am depus un apel la tribunal pentru autoritatea părintească însă fostul soț nu e de găsit nu am nici o adresă recentă si nu a răspuns ... (vezi toată discuția)
Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Numire curator special in actiune in pretentii girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Avem pe rol o actiune in pretentii privind recuperarea unor sume de bani. . Parata nu se prezinta si nu s-a indeplinit nici procedura de citare. Am primit la ... (vezi toată discuția)