Angajatorul isi intimideaza angajatul (chelner tanar si fara experienta) spunandu i ca are dovezi ca ar fi furat bautura de la bar-pe mana cu barmanul,dat si el afara. Invocandu declaratia verbala a barmanului,care nu este de fata la discutii.
Refuza sa prezinte aceste dovezi si il convinge pe angajat ca este mai bine pentru el sa isi scrie demisia pentru a nu ii aparea in CM acest eveniment(desfacerea CM pentru furt).
Angajatul scrie cererea de demisie si o antedateaza-cu 15 zile in urma-asa cum ii spune seful.
Ce metode are angajatul de a demonstra ca a fost data afara abuziv?Nu i se mai platesc nici banii restanti din salariu,motivandu-se ca trebuie acoperita "gaura".
Multumesc
1. In carnetul de munca nu se trece inregistrarea ca salariatul "a furat", este o minciuna. Se trece numai articolul din Codul muncii cu care inceteaza CIM.
2. Salariatii sunt intimidati pentru ca nu sunt informati cu privire la drepturile lor legale. Apelati la acest forum si va vom spune cum sa procedati.
Dumneavoastra aveti dreptate.Faptele sunt consumate..Este pacat ca au fost pacaliti si as vrea sa le pot da un sfat pertinent.Din cate stiu eu desfacerea unui contract de munca disciplinar trebuie precedat de o comisie care analizeaza faptele impreuna cu angajatul in cauza,probabil ca firma a vrut sa scape de ei printr-o metoda comoda si fara urmari.Se pare ca a reusit.
Demisie
luciapap
Buna dimineata, am primit o demisie de la un angajat cu data de astazi 13.04.11 din motive personale, fara preaviz.Eu cum procedez: ii dau nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Probleme
tina.cris74
buna ziua....am si eu o mica mare problema cu actualul loc de munca...sunt barman la o firma din piatra neamt de 3 luni si jumatate...am ramas aici dupa ce ... (vezi toată discuția)