avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament cu teren pt garaj /Hărți aruncate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament cu teren pt garaj /Hărți aruncate

Buna ziua! Am achiziționat un apartament la care am inclus pe titlul de proprietate o suprafața de 20mp denumită “teren pt garaj” . Am toate actele pt acel teren inregulă, CF, impozit plătit la zi . Problema mea este ca cei de la cadastru nu mi-l pot “arăta” unde este , deoarece au “aruncat “ hărțile vechi, iar pe cele noi nu se distinge fiindcă sunt făcute la scara mai mare și nu se vede . Am impresia ca s-a construit ceva abuziv pe acel teren de 670mp (suma tuturor cotelor vecinilor cu drept de teren adunata) . Va rog sa îmi Spuneti care sunt pașii de urmat sau ce am de făcut pt a intra in posesia acelui teren sau pt a fi despăgubit . Menționez ca administratora asociației de proprietari ridica din umeri și zice Ca nu stie nimic . Va mulțumesc anticipat .
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Rydantares, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:43, 18 Februarie 2018
Puteti incerca sa cereti la Arhivele Statului harta cea mai recenta a zonei pe care o au.
Nu e sigur ca va poate fi de folos si nu e gratis dar merita sa va interesati.

Puteti incerca si pe net o cautare dupa poze satelit mai vechi (eu am primit una acum vreo 20 de ani) deci sunt oarecare sanase, in special pe Internet Archive.
Pozele va pot folosi sa faceti o comparatie cu situatia actuala ca sa vedeti ce s-a construit in zona si cand si mai ales unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren doar in acte ( loc de garaj) pentru care platesc impozit. Claudiu.general Claudiu.general Terenul este aferent unui apartament , denumit in acte \"loc pt garaj\" (suprafața 20mp ) .Acesta este notat in cartea funciară , exista pe hârtie , platesc ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa fac ceva? ela_79 ela_79 Va rog sa ne ajutati cu un sfat! Acum 3 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un teren in buc cu o casa de chirpici. In ideea de a o darama si construi ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)