Cum se calculează numărul de zile dintr-un contract prestări servicii? Fotograful de la nuntă a depășit foarte mult termenul de livrare a pozelor și a filmării, pretinzând că se iau în considerare doar zilele lucrătoare
Buna ziua, sunt curios si eu cum se calculeaza numarul de zile, care reprezinta termenul limita, dintr-un contract de prestari servicii?Va expun mai jos urmatoarea situatie.
Am apelat la serviciile unui fotograf pentru realizarea fotografiilor de nunta, dar si a filmarii acesteia.In contract spune ca termenul limita pentru predarea fotografiilor si a filmarii este de 90 de zile de la eveniment, dar acest termen se poate prelungii cu 30 zile in functie de volumul de munca al prestatorului.Ok, au trecut cele 90 de zile, au trecut si cele 30 de zile si au mai trecut inca o luna si ceva si tot nu am primit nimic de la Fotograf. Acuma el spune ca defapt zilele sunt zile lucratoare ci nu calendaristice, dar in contract nu se specifica ca fiind zile lucratoare, in consecinta eu le-am calculat ca fiind calendaristice.Care este adevarul? Sunt zile lucratoare sau calendaristice?Fiind fotograf de nunta omul lucreaza si sambata si duminica. Nu inteleg de ce spune ca se referea la zile lucratoare.PS. Mi-a promis si factura pentru prestari servicii si nu am primit nici in ziua de azi. Ce este de facut? Multumesc.