avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire psihica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire psihica

mi-a povestit o prietena ca a stat cu un baiat..aveau amandoi parolele la messenger si un program instalat in pc amandurora..zicea ca ea intra la el in pc cu programul respectiv de acasa de la ea si invers..adica sa vada cu cine vb fiecare pe mess ceva de genul asta..si acum a venit la mn si mi-a zis ca s-au despartit..si ca baiatul a aflat ca ea l-a mintit prin intermediul programului respectiv sau banuieste ea ca el ar avea alt program si l-a rugat ca sa o lase in pace ca nu mai are intimitate si ca il da in judecata pt faptul asta sau ca o hartuieste psihic. m-a rugat sa ma interesez daca poate face asa ceva sau ce anume sa faca? multumesc ast un rasp promt!
Cel mai recent răspuns: smile_and_nothing_more , utilizator 23:52, 22 Octombrie 2009
Este suspecta atitudinea prietenei dvs care se complace sa persiste sa se minuneze de performantele tehnologiei actuale instalate de prietenul acesteia,
in loc sa demareze concret instalarea altui program pe PC cu fragmentare,
si parolare speciala .
Mai exista si posibilitatea ca prietena dvs sa fi citit prea multe ,sa fie prea credula cu piesele montate in PC ,cu scopul de fi spionata si monitorizata .
Nu are sanse sa il dea in judecata pe ex..,pentru motive temeinice, pe care prietena dvs le cunoaste.
da..de dovedit i-a aratat fostul ei..ca stia ce se tasteaza pe tastatura respectiva..litera P se tasteaza .. el vede ca s-a tastat litera P, probat si demonstrat de el catre ea.
Nu stiu exact care este gradul de prietenie dintre dvs. si prietena, nu as dori sa jignesc pe nimeni, cu atat mai putin pt. ca ati venit sa cereti ajutorul, dar nu este necesar ca dvs sa credeti tot ce spune prietena. Pana acum avea mii de posibilitati sa rezolve problema aceasta, fara dat in judecata, iar solutiile au fost enumerate mai sus. Ori prietena dvs. se plictiseste, ori fostul isi bate joc de ea si ea il crede :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@smile_and_no...
din precizarile dvs rezulta concret ca prietena dvs mentine legatura cu cel care nu i se poate spune ex.Sa ne fie cu ioertare dar,respectiva prietena nu stie efcetiv ce doreste.fie il da in judecta ,fie il mai jughineste putin sa vada ea ce vede el de la PC el.Aspect care denota neseriozitatea prietenei dvs.
Tot respectul pentru interesul si intentia dvs pentru a o ajuta ,dar ,poate constatati ca aceasta nu va impartaseste interesul ,ba din contra persista relatia cu respectivul pe care pretinde ca doreste sa il actioneze in instanta,dar nu se hotaraste cand ,pentru ca oricum, nu are suport legal referitor la fapta pe care o invoca.
foarte bun ultimul rasp..eu am incercat sa ajut nu e cu suparare din partea nimanui..inchei si eu subiectul asta ca si eu i`am zis la fel..ea habar nu a stiut ce vroia cu el atat in timpul cat si dupa relatie..asta a fost si concluzia mea.
si ca o ultima intrebare ar mai fi o intrebare personala care sa vina din partea mea dar nu stiu sa deschid alta tema sau o dezbatem incontinare aici?

Alte discuții în legătură

Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Problema revisal 5.0 (nou) Am o problema si poate mai sunt persoane care s-au lovit de ea: am instalat Revisalul nou dupa instructiunile de pe inspectiamuncii.ro. Programul mi s-a ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)