avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire psihica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire psihica

mi-a povestit o prietena ca a stat cu un baiat..aveau amandoi parolele la messenger si un program instalat in pc amandurora..zicea ca ea intra la el in pc cu programul respectiv de acasa de la ea si invers..adica sa vada cu cine vb fiecare pe mess ceva de genul asta..si acum a venit la mn si mi-a zis ca s-au despartit..si ca baiatul a aflat ca ea l-a mintit prin intermediul programului respectiv sau banuieste ea ca el ar avea alt program si l-a rugat ca sa o lase in pace ca nu mai are intimitate si ca il da in judecata pt faptul asta sau ca o hartuieste psihic. m-a rugat sa ma interesez daca poate face asa ceva sau ce anume sa faca? multumesc ast un rasp promt!
Cel mai recent răspuns: smile_and_nothing_more , utilizator 23:52, 22 Octombrie 2009
Care este tema?
Buna intrebare @smile..!!!
Pai cum ati procedat cand ati scris "hartuire psihica" pe acest forum?
Asa procedati cu orice intrebare sau orice tema pe un forum adecvat problemei dv.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
Adriantot, moderator
am un vecin in bloc..sta sub mine..si sta intr`o infectie ingrozitoare insa mirosul e cel ce ne deranjeaza..credeti`ma nu poti sta cu geamurile deschise..este un miros rau..mirosul de gunoi este minciuna..deci nu se poate sta cu geamul deschis la mine cand el deschide usile la balcon sau geamul la bucataria lui iar cand se coboara inspre etajul 2 unde sta el sau se urca..nu poti sta pe hol..vine mancarea inapoi efectiv. ce situatia as putea creea sa facem sa rezolve problema..am incercat sa vb cu el..sa varuiasca sa faca curatenie..nu a mers..unde sa apelez? pt ca pur si simplu este infectie si ne afecteaza sanatatea!
Daca,este chiar atat de rau,incercati succesiv la asociatia de propritari,atentie va poate acorda un sfat profesionist @adriantot.
Ulterior sesizati Directia sanitar Veterinara,chiar si politistul de proximitate
Asociatia de proprietari are dreptul legal prevazut de L nr 230/2007
art 15 Cu un preaviz de 5 zile proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asociatiei,atunci cand este necesar sa se inspecteze.Fac exceptie cazurile de urgenta,cand accesul se poate face fara preaviz
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Problema revisal 5.0 (nou) Am o problema si poate mai sunt persoane care s-au lovit de ea: am instalat Revisalul nou dupa instructiunile de pe inspectiamuncii.ro. Programul mi s-a ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)