Buna seara , si va rog sa ma scuzați ca revin cu problema poate putin cam târziu . Dar , asa cum ati spus , eu trebuia sa ma asigur ca am radiat de la registru punctul de lucru . Insa , cum cineva ma întreba anterior daca s-a menționat in contract acest aspect ca si obligație a mea dupa expirarea celor 12 luni , va spun ca in contract nu se menționează nimic despre ce se întâmpla dupa cele 12 luni , perioada in care contractul este valabil . Nu am menționat nici ca se prelungește valabilitatatea contractului dupa expirarea celor 12 luni , nici nimic altceva . Pur si simplu am scris si semnat ca " prezentul contract este valabil 12 luni începând cu data ..."
Domnul care imi cere acum socoteala , a vrut de fapt , inițial bani , crezând ca ma sperie ca " am făcut o infracțiune si ma va da pe mâna poliției " daca nu merg la fata locului sa " discutam " Dar , știindu-ma nevinovata , nu am dat curs " invitatiei " .
Acum , s-a răzgândit , si imi cere sa dau in judecată Registru Comerțului , spunând ca si el ma da pe mine . Motiv ?! ptr ca nu am radiat punctul de lucru ,dupa cele 12 luni , si prin urmare eu m-am folosit ( doar de hârtii ) de contractul semnat de noi cu valabilitatea oricum expirata ( deci nu văd unde puteam sa folosesc acel contract ) sau m-am folosit de certificatul de la registru din care reiesea ca punctul de lucru apărea in continuare deschis la locația domnului . O îmbârligătura , o neatenție de-a mea , si un motiv sa ma agaseze si amenințe ptr el Nu stiu ce sa va mai întreb , sincer , daca s-a inteles situația mea si credeti ca ma puteti sfătui cum sa răspund amenințărilor domnului respectiv , cu poliția ( deci nu cu avocați , el ma da pe mâna polițiștilor ca am folosit actul si numele lui ........?!?! peste tot ca sa obțin avantaje ca si societate )
Andreea Simon a scris:
În opinia mea, după expirarea contractului ar fi trebuit să radiați punctul de lucru. Însă, așa cum s-a menționat anterior, o parte din așa zisele daune pe care le solicită domnul sunt prescrise, iar pe de altă parte, va trebui să dovedească pagubele pe care i le-ați adus. Cel mai bun prim pas pe care îl puteți face în momentul de față este să radiați acel punct de lucru